Locatie Sol Spa Satu Mare

locatie solspa

Aerobic cu Gabi

Poze Aerobic

Calculator de calorii

Live Traffic Feed

Caini - Anunturi adoptii caini
Credincios, jucaus, prietenos

Social media

twitter rss feedtwitter

Traducere

Cauta pe site

Motor de cautare

căutare personalizată

Profilul meu

Parteneri

Asculta Come4Me

Vremea

Label Cloud

Rezultat cautare Google

miercuri, 20 ianuarie 2010

VRETI UN ABDOMEN PLAT?

*MICI SACRIFICII PENTRU UN ABDOMEN SEXY



    Majoritatea persoanelor care vor sa scape de grasimea abdominala, nu isi ating niciodata scopul, iar cei care reusesc, e de obicei pentru perioade scurte de timp.Daca te inscrii in categoria asta, hai sa exploram motivele pentru care te chinui sa slabesti sau sa-ti mentii un abdomen plat.
Multa lume crede ca doar facand exercitii abdominale sau exersand la aparate pentru abdomene vor avea un abdomen plat. Unii oameni care au grasime abdominala, au de fapt grasime pe tot corpul, doar ca e mai evidenta in zona abdomenului.Altii au insa tipul de corp care depoziteaza mai multa grasime in zona abdomenului.Deci este de inteles de ce crezi ca trebuie sa-ti exersezi doar partea respectiva a corpului.
    E important sa intelegi ca nicioadata nu o sa scapi de burta daca nu iti exersezi tot corpul. Corpul nu stie cum sa elimine grasime doar dintr-o anumita zona, de aceea pentru a arde grasimea de pe abdomen trebuie sa o arzi pe tot corpul. Exercitiile cardiovasculare sunt cele mai potrivite pentru a reusi aceasta.
   Chiar daca iti place restul corpului si vrei sa scapi doar de grasimea de pe burta, trebuie sa intelegi ca o sa arzi grasime de pe tot corpul ca sa ajungi la un abdomen plat.
   Daca ai obiceiuri incorecte de a manca si nu esti obisnuit cu exercitiile fizice, nu te astepta la prea multe de la inceput, dureaza pana reusesti sa intri intr-un nou ritm de viata, de aceea incearca sa-ti indeplinesti planurile in pasi mici si recompenseaza-te pentru pasii indepliniti. In loc sa elimini toate alimentele nepotrivite deodata, fa-ti o lista cu cateva alimente pe care sa le elimini din alimentatia ta treptat in primele saptamani. Pe masura ce reusesti sa le elimini adauga altele la lista. Indeplinindu-ti planurile in pasi mici te va motiva sa incerci pasi mai mari.
De aceea multa lume nu reuseste in lupta contra grasimii. Asteptari prea mari de obicei in timp foarte scurt, iar cand vad ca nu reusesc, renunta sau cauta cai mai usoare care de obicei duc la acelasi rezultat.
   Daca urmaresti sa ai abdomenul perfect, patratele pe langa cele cateva serii de abdomene si exercitiile cardio, la un moment dat o sa trebuiasca sa incepi sa faci antrenamente in forta pentru intarirea si tonificarea muschilor abdominali. Exercitiile Pilates, yoga sunt foarte bune pentru aceasta pentru ca se bazeaza pe respiratie, relaxare si intarirea muschilor.
    Cand te hotarasti ca vrei sa slabesti, accepta ca trebuie sa-ti schimbi stilul de viata pentru totdeauna.
   Trecand dintr-o dieta in alta iti dezechilibrezi metabolismul, astfel cand revii la vechile obiceiuri grasimea se depune la loc foarte repede.
   Asa ca in loc sa incerci sa-ti modelezi abdomenul doar pentru vacanta care urmeaza, de ce sa nu iti setezi niste obiective pe termen lung?
   Metabolismul o sa te rasplateasca.Suntem obisnuiti sa cautam produsele cu grasime si calorii reduse, iar de multe ori ignoram alte ingrediente care ne impiedica sa slabim.
Chiar daca unele alimente au grasime sau calori putine, pot avea concentratii mari de zahar sau sodiu.Excesul de zahar si sodiu nu doar ca te pot ingrasa, dar te pot impiedica sa slabesti chiar daca faci toate restul lucrurilor corecte.
   Toti vor sa descopere cea mai rapida metoda de slabit, dar in realitate cele mai rapide metode sunt si cele mai nesanatoase.
Primele kilograme sunt cele mai usor de dat jos, dupa care ajungi la un nivel la care doar perseverenta, exercitiile regulate, schimbarea dietei..etc. te vor ajuta sa-l depasesti.
Daca faci din asta o schimbare a modului de viata o sa vezi ca greutatea, grasimea o sa dispara si nu doar pe termen scurt.
SUCCES!!!

0 comentarii: